Винаги сме играли на война,
на стражари и апаши…
И войната, искаме или не,
винаги е била някъде наблизо
 

 


 

Много чувства искаме да изпитаме реално, като в същото време се страхуваме от реалността. Пробвай се в боя – и остани жив, даже и да те убият. Провери характера си, волята, силата, ловкостта, издръжливостта и хитростта си!

Как?
ПРОСТО ИЗИГРАЙ ЕДНА ИГРА !

 


ИГРИЩА

 

"Игрите" ЕООД разполага с най-добрият терен за сценариен Пейнтбол в цяла България, разположен на територията на бившата военна база над с.Капитан Димитриево. 7 декара площ, с няколко сгради, малка горичка и изкуствени укрепления. Подходящ за групи от 15-30 човека. "Сценарио"-то е най-близко до бойните действия, като едновременно с това ви възпитава и ви дава да разберете колко сте уязвими всъщност и как Фортуна неочаквано може да се обърне с гръб към вас в сюблимният момент... Ако сте играли на "Стражари и апаши" – това е вашата игра. Тук след играта можете да си направите незабравим пикник с малко пържолки на скара, студена бира и много коментари!

 

 
 

 

 

На играчите, които харесват турнирният тип Пейнтбол и за отбори, желаещи да тренират, с огромно удоволствие и гордост предлагаме нашето Аербал поле с 39 бункера – едно от най-добрите в България! На него можете да се разделите на отбори и да си спретнете едно мини-турнирче, което да определи най-добрите сред вас. Аербола е привлекателен с бързите си игри (3-5 минути), възможноста да наблюдавате приятели и противници и коментарите, които можете да правите, докато другите играят!

 

 

 

“Ако Мохамед не отиде при планината-планината ще отиде при Мохамед”

Ако не ви се идва до нашата живописна местност –повикайте ни. Можем да направим играта във всяка точка на България, с изключение на жълтите павета. Е, не че и там не можем, но не ни се влиза в спор с охраната на парламента. J

 

 

 

webdesign: SPLASH

Начало | Пейнтбол | Билярд | Програми | Контакти