Винаги сме играли на война,
на стражари и апаши…
И войната, искаме или не,
винаги е била някъде наблизо








 

 


 

Много чувства искаме да изпитаме реално, като в същото време се страхуваме от реалността. Пробвай се в боя – и остани жив, даже и да те убият. Провери характера си, волята, силата, ловкостта, издръжливостта и хитростта си!

Как?
ПРОСТО ИЗИГРАЙ ЕДНА ИГРА !

Faq | Оборудване | Сценарии | Тактики и съвети |

 


ОБОРУДВАНЕ

 

Разполагаме с 25 пушки "Типман" - Мерцедеса сред маркерите. Изключително надежден, спукването на топче в цевта при този маркер е рядко явление. Удобен за носене. Точен при стрелба. Лесен за есплоатация. Какво друго може да се желае от оръжие, от което зависи успеха в играта?

 
   
JT TAC 05 - нашият избор. Притежаваме (вече) 7 от тези прекрасни маркери, като вече сме модифицирали 3 от тях за снайпери! Два са с 20 инчови цеви и един с 16 инчова. По-трудни са за експлоатация от наложилият се Типман, по-тежки са от него, но могат да се ъпгрейдват до безкрайност, превръщайки се от грозно пате в красив лебед. Недостатък- сравнително често, заради мощността си, пукат топче в цевта. Предимство - дори и със зацапана цев продължават да стрелят. По-дългата цев ги прави и по-точни. Идеален за сценариен пейнтбол.
   
Граната.Използва се само в сценарийни игри. Радиус на поразяване-около 5 м.Много удобна, когато трябва да си боядисвате стените на апартамента!
   
Преди време имаше едни снимки на които пишеха- "Те са наша гордост". Ние сме едни от малкото, които си позволяват да инвестират в защитни жилетки и с право се гордеем с тях. Жилетките са от плътен неопрен, предпазващи от синини по тялото при близък бой. Дават се безплатно на всички участници. Съвременни антиалергични материи!
   
Маски V-Force - може би най-разпространената в Пейнтбола маска. Универсална, приляга удобно на всякакъв тип лице. Лесна за почистване. С изключително здрави очила, предпазващи дори от изстрели в упор.
   
Маска JT - поредният шедовър на тази навлизаща с гигантски крачки в Пейнтбола фирма. Удобна, леснопочистваща се, перфектно обхваща главата. Революционна формула на материала за изработка.
   
Маска "Scott". Тук самото име казва всичко. Ако сравняваме с колите - нещо средно между Бугати, Майбах и Мазерати!
   
За съвсем близък бой разполагаме с късо оръжие. Недостатък - може да се зарежда само с 10 парона. Предимства - много красиво нещо (нали красотата щяла да спаси света), макар че с пистолет срещу пушка е трудно!:)
   
Ръкавици от съвременни материали, използвани от частите на руският"Спецназ". Еластичната част удобно обхваща на ръката, бързо съхне при намокряне, оставайки при това еластична и мека. Горната част е изработена от материал, който предпазва ръката ви от наранявания, като едновременно с това е достатъчно мека, за да приляга на китката ви, давайки чувство за комфорт.
   
Харнес - приспособление за носене на допълнително количество патрони при големи сценарийни битки! Особено необходимо на картечарите!
   
Разполагаме с няколко комплекта радиостанции за сценариен пейнтбол с обхват до 5 км. Няма начин да се изгубите, дори да се отделите от основната група! Винаги можете да координирате действията си с другите групи. Недостатък-издава ви,ако дебнете в засада.
   
Поръчкови гащеризони, изработени специално за нас с размери S, M, L, XL, XXL в маскировъчен, черен и сив цвят от дишаща материя. Удобно разположени джобове. Ластик на китките, кръста и глезените.
     
ГПМ - Голяма Пейнтболна Машина! Е, те такова чудо нямаме:)))) По принцип братята руснаци имат цяло съединение с подобни машини.  

 

 

webdesign: SPLASH

Начало | Пейнтбол | Билярд | Програми | Контакти