Ако сте собственик на заведение, дискотека или друго място, където се събират младежи и искате да им предложите нови забавления - обърнете се към нас.

 


ДЖАГИ И БИЛЯРДИ

 

Към днешна дата фирмата ни е оборудвала над 100 обекта по крайбрежието и вътрешността на страната с различни видове развлекателни съоръжения.

Отдаваме под наем или за съвместна експлоатация различни видове симулатори, билярдни маси и мини-футбол (джаги) при изгодни за двете страни условия!

 

Джагите са тип Марадона Класик и Марадона Супер-Про - български дуракоустойчив продукт, създаден специално за експлоатация в игрални зали. Моделът е с отлични характеристики, изпълнен изцяло по световните стандарти. Покритието е устойчиво срещу удари, надраскване и изгаряне с цигара. Използвани са алуминиеви ъгли и напречни стоманени шпилки (при модела Про "), осигуряващи изключителна здравина на конструкцията. Играчите са разположени на телескопични пръти с диаметри ф16х2,5мм (ф18 за Супер-Про) на тръбата и ф10мм на пръта, с 15 микрона хромово покритие. Играчите и дръжките са пластмасови. Прътите лагеруват в съчмени лагери с висока износойусточивост,улесняващи играта. Джагата е покрита с 5 мм закалено стъкло.Теренът е покрит с 4мм закалено стъкло. Праховото покритие на стоманените крака е стабилно и ненараняемо. Монетникът е стандартен, с изхвърлящ механизъм, с монтиран на него брояч. Заключването на двете части от които се състои минифутболът се осигурява от две ключалки и стоманени ъгли, осигуряващи допълнителна стабилност на изделието.
Минифутболът е снабден с пепелници и маркери за отчитане на резултата. В комплекта са включени 10 броя топки и жетони.

 

     

 

 

При билярдите разполагаме с различни модели,като най-разпространени са 7 футовите "английски".

 

     

 

Моля,не се колебайте да се свържете с нас и да зададете
интересуващите ви въпроси! Консултацията е безплатна:)!


 

webdesign: SPLASH

Начало | Пейнтбол | Билярд | Програми | Контакти